Yoggies MÁRIATÖVIS olaj – 250ml

Az egészség az etetőtálban kezdődik®

1 290 Ft

Magas minőségű hidegen sajtolt olaj máriatövisből kutyáknak és macskáknak a táplálékok gazdagítására, az egészség és az immunrendszer erősítésére esszenciális zsírsavakkal és vitaminokkal. Különösen alkalmas a máj regenerálására és működésének javítására. Ajánlott bármely kutyaeledel kiegészítésére és a köret részeként is a B.A.R.F.-hoz. TARTÓSÍTÓSZEREK ÉS SZÍNEZÉKEK NÉLKÜL.

Elfogyott

Magas minőségű hidegen sajtolt olaj máriatövisből kutyáknak és macskáknak a táplálékok gazdagítására, az egészség és az immunrendszer erősítésére valamint különböző májbetegségek kezelésére esszenciális zsírsavakkal és vitaminokkal. Emésztőrendszeri problémák kezelésére is kiválóan alkalmas. Ajánlott bármely kutyaeledel kiegészítésére és a köret részeként is a B.A.R.F.-hoz. TARTÓSÍTÓSZEREK ÉS SZÍNEZÉKEK NÉLKÜL

Használat:

A máriatövis olaj táplálékkiegészítőként szolgál a kutyáknak. Az olaj kiegyensúlyozott arányban biztosítja az esszenciális zsírsavakat és vitaminokat. Elsősorban esszenciális telítetlen zsírsavakat, különösen linolsavat szolgáltat, amely elengedhetetlen a szervezet számára és muszáj azt az étrenddel bevinni. A sejtek alapvető építőköve is. Az olaj és annak természetes összetétele támogatja pl. az immunrendszer működését, a zsíranyagcserét, elnyomja a gyulladásos folyamatokat, különösen a májban stb. Prevencióként is kitűnő, de emésztőrendszeri és májproblémák kezelésére is, valamint a máj regenerálására. Az olaj egyik legfontosabb összetevője a szilimarin nevű anyag. Ennek nagy szerepe van a máj működésének javításában és regenerálásában, valamint annak méregtelenítő képességét is javítja. A máriatövis olaj E vitamint (alfa-tokoferol), fitoszterolokat és foszfolipideket is tartalmaz.

A máriatövis olaj jótékony hatása a kutyák és macskák egészségére:

  • Linolsavat tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van
  • Az olaj támogatja az emésztési folyamatokat a szervezetben
  • Támogatja a máj méregtelenítő képességét, amely véd és megújít
  • Segít a sebek gyógyulásában, gyulladások és bőrbetegségek esetén
  • Megelőzi és segíti a gyulladásos betegségek kezelését
  • Méregtelenítő hatással van az egész szervezetre
overview_image

Összetevők & vitaminok

ÖSSZETEVŐK

Összetevők:

szűz, hidegen sajtolt máriatövis olaj - Silybi Marianae Oleum Virginum 5.34.1

Hivatalosan elfogadott minőségi érték:

Nyers zsír 92%

VITAMINOK

Energiatartalom:

3496 Kj/100 g

Adagolási javaslat

Adagolás:

Körülbelül 15 kg-os testsúlyú kutya esetén - 10ml/ nap, 25 kg-os esetén 15 ml/nap

Macska kb. 5 kg esetén - 3 ml / nap, 8 kg esetén 5 ml/nap

Adagolási javaslatok:

Az adagolást egyedileg állítsa be a kutya méretének, fajtájának, életkorának és egészségi állapotának megfelelően.  Az ajánlott adagok csak tájékoztató jellegűek.

Ajánlás

Javasoljuk B.A.R.F. természetes étrenddel táplált kutyáknak és macskáknak, valamint vemhes és szoptató szukáknak, bőrhámlással, bőr- és szőrzet problémákkal küzdő kutyáknak az immunitás erősítésére, illetve fokozott fizikai megterhelés esetén. Idősebb kutyáknál javítja az ízületi rendszer mobilitását. Hogyha a Yoggies hidegen sajtolt granulátummal eteti kutyáját, javasoljuk hogy ezt az étrendkiegészítőt a fő tápláléktól elkülönítve adja. Ugyanis ha ezzel együtt adja neki, majd aztán e nélkül, akkor a kutya elutasíthatja a granulátumot, mert azt gondolja, hogy annak eredeti íze és illata megváltozott!