Yoggies Sörélesztő kutyáknak – 1000g

Az egészség az etetőtálban kezdődik®

2 790 Ft

Természetes étrendkiegészítő ételek ízesítéséhez, aminosav, B vitamin (B2-B12) bevitelének növeléséhez. Kiváló étvágytalanság esetén a táplálék vonzóbbá tételéhez, vagy a tavaszi hónapokban a kullancscsípés elleni védelem növeléséhez.

Out of stock

Yoggies® – természetes étrendkiegészítő és ételízesítő megnövelt aminosav és B vitamin (B2-B12) tartalommal, amelyet étvágytalanságra alkalmaznak vagy műtét után illetve stressz esetén.                                                                                                                                   

Felhasználás:

A sörélesztő lassú szárítással készül a Saccharomyces cerevisiae élesztőtörzsből. Természetes fehérjeforrás B2-B12 és B15 komplex vitamintartalommal. A B15 vitamin (pangaminsav) javítja a máj működését és megújulását. A sörélesztő többek között segít az ételek megízesítésében. Használhatja fáradtság vagy étvágytalanság esetén, műtétek után, vitamin vagy ásványi anyag hiányakor, amely pl problémás bőr vagy szőrzet formájában nyilvánulhat meg. Segít a fejlődésben és a szervezet regenerálásában, pl antibiotikumok szedése után stb.  A sörélesztőt a kutyák minden korosztályának adhatja. Alkalmas kölyökkutyáknak leválasztás után, illetve szoptató szukák számára is.

overview_image

Ingredients & Nutrition

INGREDIENTS

Összetevők:

100%-os szárított sörélesztő

 

Analitikai komponensek:

nyersfehérje 46%, nyers zsír 0,5%, nyers nedvesség 7%, nyers hamu 8%, nyersrost 1,5%

GUARANTEED NUTRITION

Táplálék-összetevők:

 B vitamin 13mg/kg, A vitamin 14000 NE/kg, E vitamin 9.5 mg/kg, kálcium 3.2 g/kg, fosztor 11.5g/kg, K vitamin 17g/kg, magnézium 2 mg/kg, nátrium 232 mg/kg, vas 70 mg/kg, réz 1.5 mg/kg, mangán 4.6 mg/kg, cink 64 mg/kg, szelén 0.15 mg/kg, aminosavak (lizin 30g/kg, treonin 21 g/kg, leucin 30 g/kg, izoleucin 20 g/kg, valin 26 g/kg, tirozin 13 g/kg, glicin 21 g/kg stb.) glutaminsav 56 g/kg, aszparaginsav 40 mg/kg. A sörélesztő 16 féle aminosavat és 17 féle vitamin komplexet tartalmaz.

Feeding Instructions

Bármilyen korú kutyának jó a sörélesztőt. Alkalmas kölyökkutyáknak és szoptató szukáknak is egyaránt.

Táplálékkiegészítőként szolgál, pl. Yoggies® konzerv vagy nyers étrend-kiegészítőként B.A.R.F. esetleg a Yoggies olajokra. Tálalás előtt azt javasoljuk, hogy keverje össze ételekkel vagy kiegészítőkkel, mivel a por nagyon finom. A kutya akár könnyen fel is szippanthatja az orrával.

A tavaszi hónapokban adagolt élesztő és étrend-kiegészítő, elősegíti a kutya védőképességének kialakulását a kullancsok ellen. A vit.B komplex nem vonzó a kullancsok számára, és nagyobb reményt ad a kutyájának, hogy csökkenti a kullancsok és a "gyűjtött" kullancsok és bolhák számát.

Ha hidegen sajtolt Yoggies granulátummal táplálja a kutyáját és étvágytalanság vagy válogatás merül fel, javasoljuk, hogy adja ezt az étrend-kiegészítőt a fő takarmány-adagon kívül. Ugyanis a kutya legközelebb elutasíthatja a granulátumokat kiegészítő nélkül, mert megváltoztatta a benne található granulátumok és a hús eredeti ízét és illatát étrend-kiegészítéssel!

Kutya súlya

Ajánlott max. napi adag

10kg alatt

1 teáskanál

10-20 kg között

2 teáskanál

20-40 kg között

3 teáskanál

40-60 kg között

4 teáskanál

60 kg felett

5 teáskanál

Egy teljes teáskanál - kb. 3 g

 

Ajánlás

Adagolja úgy mint táplálék-kiegészítőt pl. Yoggies kutyakonzervvel vagy mint kiegészítő a B.A.R.F. nyers étrendhez, esetleg a Yoggies olajokba is teheti. Adagolás előtt ajánlott összekeverni az étellel vagy kiegészítővel, mert egy nagyon finom porról van szó, amit a kutya nagyon könnyen beszippanthat az orrán keresztül. Ez egy teljesen természetes és vegyi anyagoktól mentes étrendkiegészítő, mely a tavaszi hónapokban támogatja a kutya védekező képességét a kullancsokkal szemben vagy megelőzi hogy kullancs menjen bele. A B vitamin komplexet a kullancsok nem kedvelik, így csökkenti a kockázatát annak hogy a kutya kullancsot vagy bolhát “szed össze”. Amennyiben a kutyáját (étvágytalanság, válogatósság stb. problémák nélkül) a Yoggies hidegen sajtolt granulátummal eteti, javasoljuk hogy ezt az étrendkiegészítőt a fő tápláléktól elkülönítve adja. Ugyanis ha ezzel együtt adja neki, majd aztán e nélkül, akkor a kutya elutasíthatja a granulátumot, mert azt gondolja, hogy annak eredeti íze és illata megváltozott!

Yoggies hidegen sajtolt granulátummal eteti, ebben az esetben ajánljuk ezt az étrendkiegészítőt, a fő étkezéstől elkülönítve adni. Ugyanis ha ezzel együtt adja neki, majd aztán e nélkül, akkor a kutya elutasíthatja a főételt, mert azt gondolja, hogy a granulátumok eredeti íze és illata megváltozott!