Yoggies kullancsok elleni védelem – 500 g

Az egészség az etetőtálban kezdődik®

12 390 Ft

Táplálékkiegészítő kutyáknak pellet formájában, kullancs és kullancscsípés ellen, gyógynövények, gyümölcsök és sörélesztő alapján.

Out of stock

Táplálékkiegészítő kutyáknak pellet formájában, kullancs és kullancscsípés ellen, gyógynövények, gyümölcsök és sörélesztő alapján.  Yoggies® termék – kullancsok, azok csípése és vírusok elleni védelem. Gyümölcsből, gyógynövényekből és sörélesztőből.

Használata:

A Yoggies kullancs elleni védelem egy természetes gyógynövénykivonaton alapuló táplálékkiegészítő, B vitaminok csoportjait tartalmazó sörélesztővel és egyéb nyersanyagokkal, amelyek együttesen a kullancsoknak kedvezőtlen közeget alkotnak a kutya bőrén és szőrzetében. A Yoggies kullancsok elleni védelem 100%-ban természetes táplálékkiegészítő, vegyszerek és ízesítők nélkül. Sziklarózsa (Cistus incanus) kivonatot, sörélesztőt, komlót és gyógynövények keverékét tartalmazza. Ez a táplálékkiegészítő képes csökkenteni a kutya egyedi “kutyaszagát”, erősíti az immunrendszerét az esetleges kullancscsípések során keletkezett fertőzésekkel szemben. Nagyon sok felhasznált alapanyaga prebiotikum is, mely tápláléka a kutya bélmikorbiomjában található probiotikus kultúráknak.

Ez az étrendkiegészítő a kutyák minden korosztálya számára adható. Alkalmas kölyökkutyák számára is 6 hónapos kortól.

overview_image

Ingredients & Nutrition

INGREDIENTS

Összetevők:

Cistus incanus (sziklarózsa) 35%, őrölt gyógynövények keveréke kutyáknak, sörélesztő, finomra őrölt csirkehús, hidegen sajtolt kenderolaj, Acelora cseresznyekivonat, komló kivonat 1.5%

Analitikai összetevők:

nyers fehérje 30%, nyers zsír 9%, nyers rost 6%, nyers hamu 7%

GUARANTEED NUTRITION

Tápanyag összetétel kg-ban:

Természetes keserű narancs kivonat 2000 mg, B2 vitamin 27 mg, B3 vitamin 50 mg, cink 240 mg

Feeding Instructions

Adagolás

Kutya súlya

Ajánlott max. napi adag

10kg alatt

½  teáskanál

10-20 kg között

¾  teáskanál

20-40 kg között

1 teáskanál

40-60 kg között

1 ½  teáskanál

60 kg felett

2 teáskanál

9g-os kiskanál a csomag tartalma

Ajánlás

Ez egy természetes táplálékkiegészítő kutyák számára, adagolja úgy mint kiegészítőt pl. Yoggies kutyakonzervvel vagy mint kiegészítő a B.A.R.F. nyers étrendhez, esetleg a Yoggies olajokba is teheti. Erős az aromája és kismértékben megváltoztatja a táplálék illatát és ízét. Adagoláskor ügyeljen a kiegyensúlyozott tápadagra, és ne lépje túl az ajánlott adagot.  Az élelmiszer összetevők szükségtelenül nagy adagjai ugyanolyan károsak lehetnek, mint azok hiánya. Ezért ahhoz, hogy a kutya mozgásszervi rendszere, főleg fiatal korában megfelelően működjön és főként a természeti törvények alapján, nem szabad túllépnie az ajánlott tápadag mennyiséget, a fehérje, zsír, foszfor, kálcium és vitaminok stb. ajánlott adagját. Hogyha a Yoggies hidegen sajtolt granulátummal eteti kutyáját, javasoljuk hogy ezt az étrendkiegészítőt a fő tápláléktól elkülönítve adja. Ugyanis ha ezzel együtt adja neki, majd aztán e nélkül, akkor a kutya elutasíthatja a granulátumot, mert azt gondolja, hogy annak eredeti íze és illata megváltozott!