MINI Yoggies Pulykahús & köles és kendermagolaj probiotikummal (monoproteines)

Az egészség az etetőtálban kezdődik®

6 830 Ft41 120 Ft

Ez a hidegen sajtolt granulátum pulykahússal & kölessel és kendermagolajjal egy monoproteines táplálék, amely összetételét tekintve elsősorban közepes vagy kisebb terhelésnek kitett felnőtt kutyák (egy éves kortól) részére ajánlott, illetve nagyobb testű, idősebb kölyökkutyák számára ( pl. Yoggies Active-ról a kevésbé zsíros granulátumra való átállás során). A pulykahúst a táplálkozás szakértők az úgynevezett “szuperélelmiszerek” közé sorolják. Ugyanis alacsony a zsírtartalma, de magas a fehérjetartalma, amelyre minden kutyának szüksége van szervezete sejtjeinek megfelelő fejlődéséhez és megújulásához. Tekintettel arra, hogy egy alacsonyabb zsírtartalmú monoproteines granulátumról van szó, így különböző diéták során is alkalmazhatók.

A granulátum természetesen teljesen vegyszer-, glutén- és szójamentes.

A normál méretű granulátumok közepes és nagyobb testű kutyáknak, valamint érettebb kölyökkutyáknak ajánlottak.

Ha bármilyen kétsége van a granulátumok méretével és típusával kapcsolatban, bátran keressen minket, illetve látogassa meg a Gyakori kérdések rovatunkat is.

Clear
 • Granulátum felnőtt kutyáknak és nagyobb méretű, idősebb kölyökkutyáknak
 • A Yoggies táplálékok támogatják a kutyák természetes immunitását és egészségét
 • Hidegen sajtolt granulátum probiotikummal, természetes ízű és illatú alapanyagokkal
 • Szárítás előtti 87%-os nyers hús tartalommal
 • A Yoggies granulátumok csökkentik a gyomorcsavarodás kockázatát. Nem duzzadnak meg, de könnyen feloldódnak a gyomorban
 • Farmokon tenyésztett állatok minőségi húsából előállított

Ha ön egészségesen szeretné etetni kutyáját, akkor a Yoggies hidegen sajtolt granulátumai megfelelő választást jelentenek, hiszen ezek a kutyák egészséges táplálásának mai trendjét alkotják. A gabonáktól, szójától, vegyszerektől mentes táplálék valódi csirke és marhahúsból készül, olyan állatok húsából, akiket németországi, holland és belga gazdaságokban tartanak. Egyedülálló gyártási stílusának köszönhetően a granulátumok a gyártás során is megőrzik természetes tápanyagtartalmukat, utánozva ezzel a kutya természetből vett táplálékát. A granulátumok 87%-ban (lassú szárítás előtti tartalom) nyers húsból készülnek, emellett pro- és prebiotikumokat is tartalmaznak, melyek erősítik a kutya immunrendszerét. A Yoggies granulátumai a gyomorban nem duzzadnak meg, csökkentve ezzel a gyomorcsavarodás kockázatát. A gyártás során kizárólag minőségi nyers húst használnak (semmiféle hulladékhús), gyümölcsöket, zöldségeket, Perna canaliculus kagyló kivonatot az inak, ínszalagok és az ízületek erősítésére. Az alapanyagokat durvára őrlik, ami támogatja a bél perisztaltikáját és tisztítja az emésztőrendszert a lerakódásoktól valamint a különböző parazitáktól.
A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok nyers és lassú szárítással készült minőségi húst tartalmaznak. A lassú szárítás folyamatának köszönhetően tele vannak természetes ízű és aromájú tápanyagokkal. Vegyszerek, tartósítószerek és ízfokozók hozzáadása nélkül készülnek. A hidegen sajtolt granulátumok mindennapos táplálékként kiválóak kölyök, felnőtt és idősebb kutyák számára is, ezek ugyanis úgynevezett “All Life Stages” granulátumok. A Yoggies granulátuma az egyetlen a piacon, amely probiotikumokat (lactobacillus) is tartalmaz, ezek támogatják az egészséges immunrendszert és a kutya védekezőképességét. A Yoggies granulátumok receptjei úgy lettek megalkotva, hogy a kutya élvezhesse a nyers hús természetes ízét és aromáját (szárítás előtti 87%-os minőségi nyers hús tartalom), a granulátumok ropogtatásával, mely a csont rágására emlékeztetni, endorfin (boldogság) hormonok szabadulnak fel a szervezetében. A kemény granulátumok rágása mechanikusan tisztítja a fogakat is. A granulátumok hidegen sajtolásos eljárással készülnek, max 38 C fokos hőmérsékleten, vegyszerek hozzáadása nélkül.
A Yoggies granulátumok receptjei utánozzák a kutya természetből vett zsákmányát. Nagyon magas minőségű húst tartalmaznak, melyek svájci és német gazdaságokból származó állatoktól származnak. Glutén, szója és mindenféle vegyszerektől mentesek. Az olyan tápanyagaik mint a fehérje, zsír, vitaminok, rostok stb, kizárólag természetes forrásból származnak.

A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok probiotikummal a kutyák számára nagyon ízletesek és az alábbi előnyökkel járnak az egészségégükre nézve:

 • Vegyszerek, gabona, glutén és szójamentesek
 • A nyersanyagok durvára őröltek, ezáltal segítenek megtisztítani a kutya emésztőrendszerét a lerakódásoktól, a bélben zajló felesleges rothadási folyamatoktól és ezáltal a bélgázoktól is.
 • A granulátumoknak probiotikus hatásuk van, melyek támogatják a bél mikrobiomjának táplálását és a paraziták ellen is felveszik a küzdelmet.
 • A hidegen sajtolás folyamata ( max. 38 C fokon) révén a nyersanyagokban lévő fontos, természetes tápanyagok eredeti formájukban megőrződnek.
 • A granulátumok kiválóan emészthetők, a gyomorban nem duzzadnak meg, hanem könnyen feloldódnak, ezáltal csökkentik a gyomorcsavarodás kockázatát.
 • A granulátumok a szárítás előtt 87%-os nyershús tartalommal rendelkeznek, ennek köszönhetően csúcs terméknek számítanak a piacon.
 • A lactobacillusok kiegyensúlyozott immunrendszert és egészséges emésztőrendszert biztosítanak
 • A granulátumok “All Life Stages” termékek, vagyis a kutyák minden korosztálya számára adhatók mint természetből vett táplálék, elég csak a tápadag mennyiségét beállítani
 • A hidegen sajtolt granulátumok keménységüknek köszönhetően mechanikusan tisztítják a fogakat és segítenek a fogkő eltávolításában
 • Keménységük által a kutyáknak rágás közben visszaadják a csont rágcsálásához hasonlatos élményt

Mi gondolunk kutyáink egészségére és fit életére, valamint a vírusokkal, fertőzésekkel, allergiával, parazitákkal és súlyosabb betegségekkel szembeni ellenállásukra is

Yoggies granulátumok pulykahússal & kölessel

Ez a típusú granulátum a leginkább alkalmas:

 • mindenfajta felnőtt kutya számára, közepes és alacsonyabb megterhelés mellett
 • nagyobb testű, idősebb kölyökkutyák számára,  pl. Yoggies Active-ról a kevésbé zsíros granulátumra való átállás során
 • minden közepes és nagyobb fajta felnőtt kutya számára kb. 1 éves kortól
 • állatorvossal folytatott konzultációt követően bizonyos típusú diéták során ( ezen granulátumok ugyanis monoproteinesek és alacsony zsírtartalommal rendelkeznek)


Mik azok a hidegen sajtolt granulátumok lactobacillusokkal:
Manapság a hagyományos granulátumokat extrudálással állítják elő. Ez egy olyan eljárás, amelynek során először a nyersanyagokból egy masszát készítenek ( a pástétomhoz hasonló), ami extrudáláson megy keresztül, ezáltal elvonják belőle a vizet a magas nyomásnak és hőmérsékletnek köszönhetően, ami akár 200 C fokos is lehet. Sajnos ezen folyamat során a termékben lévő legtöbb tápanyag és vitamin megsemmisül. Ezek a fontos tápanyagok később a granulátumokba már csak kémiai úton adhatók vissza.
Ezzel szemben a Yoggies granulátumait hidegen sajtolásos eljárással készítik a nyersanyagokból és a lassan szárított alapanyagokból. A kutyák számára így ez a táplálék nagyon hasonlatos a természetből vett zsákmányhoz. Ennek a hidegen sajtolásos eljárásnak ( max 38 C fok) köszönhetően az alapanyagok természetes íze, illata és tápértéke megőrződik a termékben. A nyersanyagokat gondosan válogatják ki, szárítják majd granulátum formákba sajtolják. Nyers húst tartalmaznak (semmiféle hús- vagy csontlisztet, vagy fehérjepótlókat mint pl a szója), gyümölcsöket, zöldségeket, gyógynövényeket, olyan anyagokat, amelyek a kutya fejlődéséhez és vitalitásához szükségesek, továbbá élő lactobacillus keverékeket is. Ez utóbbiak gondoskodnak a bél mikroflórájának támogatásáról a kutya szervezetében, erősítve azzal az immunrendszert és a gazdi elégedettségét is.
A Yoggies hidegen sajtolt granulátumai lactobacillusokkal úgynevezett “All Life Stages” granulátumok, melyek a kutyák minden korosztálya számára alkalmasak, a kölyök kutyáktól kezdve a felnőtt és idősebb kutyák számára is. Ezen granulátumok alkalmasak közepes és nagyobb méretű felnőtt, valamint érettebb és nagyobb méretű kölyökkutyáknak is.
A granulátumok glutén, szója és vegyszerektől mentesek, teli természetes vitaminokkal, gyógynövényekkel, megfelelő mennyiségű csirke és marhahús tartalommal, melyek megőrzik a kutya egészségét és vitalitását. A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok probiotikummal a kutyák számára nagyon ízletesek és egészségesek az emésztőrendszer szempontjából. Csak minőségi alapanyagokból készülnek, melyeket előbb szárítanak majd darálnak és préselnek. Szárítás előtti nyershús tartalmuk 87%, ezáltal a piacon csúcsminőségű termékeknek számítanak. A lactobacillusok támogatják az immunrendszert és az egészséges emésztőrendszert, amelyet a granulátumok tisztítanak is a lerakódásoktól. Tökéletesen emészthetők és a gyomorban nem duzzadnak meg.

A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok lactobacillusokkal úgynevezett “All Life Stages” granulátumok, kölyök, felnőtt és idős kutyák számára is ajánlottak. Ebben a csomagolásban normál méretű GRANULÁTUMOKAT talál, melyek elsősorban érettebb kölyökkutyáknak vagy közepes és nagyméretű felnőtt kutyáknak a legalkalmasabbak.
Újrahasznosítható papír zacskóban ökológiailag csomagolva.

overview_image

Ingredients & Nutrition

INGREDIENTS

Összetétel:

Száraz, hűvös helyen tartandó. Ne tárolja hosszú ideig légmentesen zárható edényekben.
Az alapanyagok szárítása előtt 87%-os hústartalommal rendelkezik (Példa: egy adag kiegyensúlyozott BARF esetében 87%-os minőségi hústartalom)

25% szárított pulykahús, 24% burgonyapehely, 23% köles, Lenmag, Máriatövis magja, 2,5 % hidegen sajtolt kendermagolaj, 2,5% hidegen sajtolt repceolaj, cékla, 2% fehér halolaj, zselatin, darált, szárított alma; őrölt, szárított Yucca Schidigera; Élelmi rost; Yoggies lactobacillusok az immunrendszer támogatására

Analitikai összetevők (adalék / kg):
26% nyers fehérje, 10 % nyers zsír, 2,80 % nyers rost, 7% nyers hamu, 1,35% kálcium, 1,05% foszfor, 0,38% Nátrium


Nyomelemek:
Mangán 48 mg, Réz 10 mg, Cink 62,5 mg, Jód 1,6 mg

GUARANTEED NUTRITION

Vitaminok és nyomelemek (kg-onként):
A-vitamin (retinol) 10 000 NE, - D-vitamin (kolekalciferol) 1000 NE, - E-vitamin (All-rac-alpha-tocopheryl acetate) 200 mg, - B1-vitamin ( Tiamin-mononitrát) 3,5 mg, - B2-vitamin (Riboflavin) 7 mg, - B6-vitamin (Piridoxin-hidroklorid) 4,2 mg, - B12-vitamin (Kobalamin) 42 mcg, - Biotin (mint D + biotin) 210 mcg, - Folsav 0,35 mg, - Niacin 21 mg, - C-vitamin (askorbinsav) 140 mg, - Kálcium D pantotenát 7 mg, - Kolin klorid 1050 mg

 

 

A termék cukor, mesterséges zsírok és keményítők hozzáadása nélkül készül és kiváló az emészthetősége és a tápértéke. 

Feeding Instructions

Adagolás

Javasoljuk hogy az ideális táplálék adagot a kutya korának, testtömegének és aktivitásának megfelelően válassza ki. Feltételezzük, hogy minden kutyatulajdonos egyénileg állítja be a táplálék adagját a kutya igényei szerint, éppen ezért a tápadag kalkulátorunkban megadott értékek csak tájékoztató jellegűek.
Az ajánlott napi táplálék adag a kutya testtömegének 1,2 %-a (alacsonyabb aktivitás esetén). Átlagos és nagyobb igénybevétel esetén a napi tápadag a kutya testtömegének akár 1,8%-2,5% is lehet, a fizikai aktivitástól függően. Az ajánlott értékek tehát csak tájékoztató jellegűek. A tényleges táplálékszükséglet függ a kutya aktivitásától és életkorától is.
Ne feleddje, a kutya számára mindig álljon rendelkezésre elegendő mennyiségű friss víz.
A granulátumok tápértékét úgy számolják ki, hogy az fedezze a kicsi, közepes és nagyméretű kölyökkutyák, valamint az átlagos aktivitású felnőtt kutyák szükségletét.
Amennyiben ön a Yoggies hidegen sajtolt granulátumai mellett dönt, biztos lehet benne (állatorvosok véleménye szerint is), hogy kutyájának a piac legmagasabb minőségű táplálékát adja, és ezzel megelőzi számos betegség és a gyomorcsavarodás kialakulását, melyek főleg az egészségtelen etetési módokból származnak.

Ajánlás

A Yoggies granulátumok pulykahússal & kölessel “All Life Stages” granulátumokként lettek kifejlesztve, ami azt jelenti ebben az esetben, hogy a granulátumok elsősorban közepes és nagyobb méretű kölyökkutyáknak, kb 4-5 hónapos kortól, valamint minden méretű, normál aktivitású felnőtt kutyáknak ajánlottak. Hogy kutyáját egész nap egészségesen etesse, kiegészítheti ezen granulátumokat még (az étkezések között) 100-200 g Yoggies konzervvel is. Amennyiben probiotikumokat és természetes állati zsírt tartalmazó Yoggies joghurtokat is bevezet az étrendbe, úgy a kutya immunrendszerét szintén támogathatja. Jutalomfalatként adhat számára pl tartósítószer nélkül készült Szárított marhahúst vagy eredeti házi Piskótát csirkehússal, illetve Fit rágócsontot az örömteli ropogtatáshoz.

Tudta, hogy érdemes a kutyát megtanítani rendesen megrágni az ételt, nem pedig gyorsan befalni azt? Amikor ugyanis a kutya ropogtat, endorfin, azaz boldogság hormonok szabadulnak fel a szervezetében. Ez mind a természetből származik, amikor elődeik csontokat ropogtatva táplálkoztak. Legyen azonban óvatos fogváltáskor. Ilyenkor érdemes a granulátumokat vízbe mártani, hogy azok egy kicsit megpuhuljanak és ne bántsák az ínyt. A hőkezelt csontokkal legyen nagyon óvatos, vagy pedig a cukrot tartalmazó csemegékkel. A cukor a kutyáknál cukorbetegséget, szürkehályogot, de akár vakságot is okozhat.