Sale

Yoggies hidegen sajtolt granulátum macskáknak csirkehússal és probiotikummal – 400g

Az egészség az etetőtálban kezdődik®

2 490 Ft9 590 Ft

Vadonatúj Yoggies hidegen sajtolt granulátum macskáknak csirkehússal. A granulátumok egyedülálló probiotikumot tartalmaznak, amelyek támogatják a macskák immunrendszerét és általános egészségét. Elsősorban a hússal etetett macskák számára jelentenek alternatívát és mint teljes értékű macska étrendként is használható, amelyet néha nyers hússal is gazdagíthatunk. A granulátumok alapja a minőségi csirkehús, csirkemáj, halolaj fehér húsú halból és gyógynövények felhasználásával. Természetesen mindez vegyszerek nélkül, a granulátumainkban gabonát, szóját, semmilyen mesterséges ízfokozó anyagot és tartósítószert sem talál.

Clear

A macska 100%-ban húsevő, és mint ilyen a lehető legnagyobb arányban van szüksége minőségi nyers húsra az étrendjében. A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok macskáknak 75%-ban magas minőségű húst tartalmaznak, és az alapanyagok alacsony hőmérsékleten történő szárításának köszönhetően a tápanyagokat változatlan formában megőrzik, beleértve a pro- és prebiotikumokat is. Ez utóbbiak támogatják a macskák egészségét és védekező rendszerét a különböző betegségekkel, emésztési zavarokkal, allergiákkal és parazitákkal szemben. A granulátumok macskáknak állatorvosok tapasztalatai alapján és állattartókkal együttműködve lettek kifejlesztve, hogy az a macskák minden táplálkozási igényének megfeleljen és a lehető legnagyobb mértékben hasonlítson a macskák természetes táplálékához. A Yoggies granulátumok macskáknak az egészséges életvitelükhöz szükséges gyógynövények 2%-át tartalmazzák. Perna Canadiculus kagylókivonatot is tartalmaznak, amely kondroprotektívumként támogatja az egészséges ízületi rendszert. Természetesen mindez vegyszerek nélkül, a granulátumainkban gabonát, szóját, semmilyen mesterséges ízfokozó anyagot és tartósítószert sem talál. Teljesértékű táplálék a macskák minden korosztályának. A hidegen sajtolási folyamat legfeljebb 38 C fokos hőmérsékleten történik, így a fontos természetes tápanyagok nem pusztulnak el a gyártás során. A termékhez tengeri algát is adnak az immunrendszer és az emésztés támogatására. A granulátumok tartalmaznak halolajat az ízesítés végett, melyek esszenciális zsírsavak is egyben, a rugalmas és egészséges bőrért és szőrzetért.

A macskák kizárólag húsevők, ezért nyers hússal kell őket etetni. Naponta többször, kisebb adagokban. Mit csináljunk akkor ha pl. egész nap nem vagyunk otthon? Hogyan lehetünk biztosak benne hogy az általunk elkészített adag a mi “ragadozónk” számára tökéletesen kiegyensúlyozott és nem hiányzik belőle semmilyen szükséges élelmiszer összetevő? A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok kitűnő lehetőséget biztosítanak “szoba tigrisének”, kiegyensúlyozott, változatos étrendet kínálva nekik, pl. nyers hús hozzáadásával. Hiszünk benne, hogy macskáik ugyanúgy élvezik majd a Yoggies granulátumokat mint a nyers húst. A hagyományos, ipari macskaeledeleket gyakran ízesítőkkel, tartósítószerekkel és vegyszerekkel “dúsítják”, hogy azokat a macskák megkedveljék és megszokják. A Yoggies macskaeledelek soha nem lesznek ilyenek. Mi ugyanis mindig követjük azt az elvet, hogy Az egészség az etetőtálban kezdődik®.

overview_image

Ingredients & Nutrition

INGREDIENTS

Összetétel:

szárított darált csirkehús 75%, baromfi zsír, szárított darált baromfi máj, halolaj fehér húsú halból, tojáshéj, szárított gyógynövények speciális keveréke macskáknak 2%, psyllium, céklaszeletek, kendermagolaj, szárított őrölt cikória, Perna Canaliculus kagylókivonat, Enterococcus Faecium probiotikus törzsek

Analitikai alkotóelemek (adalék / kg):
Nyersfehérje 58%, Nyerszsír 15,5%, Nyersrost 3,3%, Nyershamu 8,4%, Kalcium 1,1%, Foszfor 0,9%

GUARANTEED NUTRITION

Adalékanyagok és nyomelemek kg-ban, vitaminok, provitaminok és hasonló anyagok:
A vitamin 15 000 NE, D3 vitamin 1440 NE, E vitamin 100 mg, Taurin 2000 mg, B1 vitamin Thiamin 3.6 mg, B2 vitamin (Riboflavin) 2.9 mg, B3 vitamin Niacin 36 mg, B6 vitamin Pyridoxin 2.9 mg, B9 vitamin Folsav 0.6 mg, B12 vitamin 14.5 μg, Kolin-klorid 2600 mg, Biotin 100 μg, D vitamin Kálcium-pantotenát 12 mg, mangán 20 mg, réz 9 mg, cink 115 mg

 

 

A termék cukor, mesterséges zsírok és keményítők hozzáadása nélkül készül és kiváló az emészthetősége és a tápértéke. 

Feeding Instructions

Ajánlott adagolás:

A granulátumok (hengerek) átmérője kb. 6 mm. Az ajánlott táplálék mennyisége a macska aktivitásától és fizikai állapotától függ. A macskáknak biztosítson elegendő mennyiségű friss vizet.

Adagolási példa: 

Egy 4 kg-os testsúlyú macskának kb. 65 g granulátumot kellene kapnia naponta

2-4 kg: 35-65 g 

4-6 kg: 65-100 g 

6-8 kg: 100-130 g

Hogyan kell etetni a macskát, hogy hozzászokjon az új típusú táplálékhoz:

Az új Yoggies® granulátum macskáknak 98% állati fehérjét tartalmaz. Viszont ez azt jelenti, hogy sokkal táplálóbbak mint a hagyományos, ipari táplálékok. Ezért fokozatosan kell hozzászoktatni a macskát ehhez az újfajta táplálékhoz.  A szoktatási folyamat. Az első héten, de leginkább az első kettőben javasoljuk, hogy a Yoggies granulátumot keverje hozzá a régi táplálékhoz. Kezdje 1-:5-ös arányban (1 rész új granulátum és 5 rész régi granulátum). Fokozatosan növelje az új granulátumok arányát és csökkentse a régit. Miért kell a fokozatos szoktatás? Ennek két oka van. Az első a szemcsék tápértéke. Ha a macskájának rögtön ezt a tápláló ételt adná, akkor szükségtelen hasmenés állhat elő. A macska és szervezete azonban rövid idő alatt hozzászokik ehhez a táplálékhoz és imádni fogja azt. A másik ok az a tény, hogy a mi Yoggies® hidegen sajtolt granulátumaink probiotikumot, prebiotikumot és rostot tartalmaznak. Ezek azok az összetevők, amelyek a rászoktatás időszakában segítenek kitisztítani a macska emésztőrendszerét a korábbi táplálék bélben való lerakódásaitól és rothadó maradványaitól. Ezzel is támogatva a macska egészségét.

Tárolás: Főleg száraz és hűvös helyen tárolja. Ne tegye hosszú ideig légmentesen zárható edényekbe.

 

Ajánlás

Tippek és ajánlások. Hogyan lehet hozzászoktatni a macskát az új granulátumhoz, és hogyan kell etetni őket egészségesen a Yoggies hidegen sajtolt granulátumokkal:

Az új hidegen sajtolt Yoggies granulátumok macskáknak probiotikummal több szempontból is specifikusak:

  • Az első tény, hogy a Yoggies granulátumok macskáknak akár 98% állati eredetű fehérjét is tartalmaznak.Ez a kompozíció nagyon hűen utánozza a macska természetből vett zsákmányát. 
  • Másik fontos információ minden macskatartó számára, hogy a Yoggies granulátumok az egyedüliek a piacon, amelyek tartalmaznak pro- és prebiotikumokat, a macska immunrendszerét és egészségének erősítésére.
  • Ne feledje, hogy a Yoggies granulátumok macskáknak sokkal táplálóbbak mint bármely más granulátum a piacon.
  • Macskáját kb 1-2 hét alatt, fokozatosan kell rászoktatni az új granulátumokra,hogy emésztőrendszerük és a teljes anyagcseréjük lassan szokjon hozzá a minőségibb táplálékhoz, mely 98% állati eredetű fehérjét és zsírt tartalmaz.
  • Naponta akár 7-szer is etetheti macskáját kisebb adagokban. Ez a módszer a macskáknak kedvezőbb, így a lehető leghatékonyabban használják fel az ételben lévő tápanyagokat. Nem túl gyakran, de előfordulhat, hogy az átszoktatás időszakában a macskáknak ritkább lesz a székelésük. Hogyha ez csak kivételes esetekben fordul elő, úgy javasoljuk rövid időre csökkenteni a táplálékadagot, vagy felosztani azt kisebb adagokra, esetleg a táplálékadaghoz Yoggies basic granulátumot adni 1:1 arányban (maximum 2-3 napig és a Yoggies Basic-et fokozatosan csökkenteni).
  • Vigyázzon a legyekre és más rovarokra! A takarmány nem maradhat sokáig a tálban az etetés befejezése után. Vagy legalábbis csak minimális adag maradjon benne. Ha csak egyszer is rászáll a légy a táplálékra, az több száz baktériumot és vírust hozhat magával, vagy galandférgeket és parazitákat is. Az etetés után mindig mossa el a tálat, a maradékot pedig egy tiszta és rovarok által elzárt edénybe kell tenni. Soha ne tegye vissza a megmaradt granulátumot a granulátum eredeti csomagjába - azt már nyál, víz stb. érhette, és ezek jelenléte a többi granulátumot gombával vagy baktériumokkal fertőzheti meg.
  • A macskák nagyon tiszta ragadozók. Csak a tiszta etető- és vizes tálat tűrnek meg.

Ha macskájának emésztési problémái vannak, javasoljuk a elsőként a Yoggies CatProBio® használatát - probiotikus gyógykeverék az emésztési problémák visszaszorítására és a macskák általános immunitásának erősítésére.