Yoggies LENMAG olaj – 250ml

Az egészség az etetőtálban kezdődik®

2 060 Ft

Legmagasabb minőségű lenmagolaj kutyáknak és macskáknak esszenciális zsírsavakkal és vitaminokkal a táplálékadag gazdagítására. Az egészség és az immunrendszer erősítésére, valamint a kutya szervezetében lévő különböző gyulladásos folyamatok megelőzésére szolgál. Bármely táplálék kiegészítőjeként szolgálhat, és akár mint köret része is a B.A.R.F.-hoz. TARTÓSÍTÓSZEREK ÉS SZÍNEZŐANYAGOK NÉLKÜL készül.

2 in stock (can be backordered)

Legmagasabb minőségű lenmagolaj kutyáknak és macskáknak esszenciális zsírsavakkal és vitaminokkal a táplálékadag gazdagítására, valamint az egészség és az immunrendszer erősítésére. Bármely táplálék kiegészítőjeként szolgálhat, és akár mint köret része is a B.A.R.F.-hoz. TARTÓSÍTÓSZEREK ÉS SZÍNEZŐANYAGOK NÉLKÜL készül.

Használata: A közönséges α-linolénsav, linolsav és olajsavon kívül poliszacharidokat is tartalmaz, amely jó energiaforrás és fehérjeforrás is a sejtek táplálásához. Ezen kívül lignánokat, enzimeket és tokoferolt is tartalmaz, mint antioxidáns és védelem is a különböző gyulladásos és rákos megbetegedésekkel szemben. Az olaj Omega 6 linolsavat és Omega 3 linolénsavat tartalmaz, amelyet a kutya szervezete nem tud előállítani, így ezért önnek kell azt biztosítania a számára. Az Omega 3 és Omega 6 az immunrendszer megfelelő működéséért felelősek, és annak részei is, támogatva a sejtmembránok épülését. Az olaj segít a gyulladások visszaszorításában, vagy legalábbis csökkenteni annak előfordulását, prevencióként is szolgál különböző krónikus betegségekkel szemben, mint például ízületi gyulladás, szív és érrendszeri betegségek. Az Omega 3 szintén fontos az agy megfelelő fejlődésében a kölyökkutyáknál és a felnőtt kutyák általános egészsége szempontjából. Az esszenciális zsírsavak hiánya a szervezet védekező képességének csökkenését eredményezheti, valamint a fentebb említett egészségügyi komplikációkat. Megnyilvánulhat a bőr minőségének változásában, fáradtságban, kölyökkutyáknál növekedési és fejlődési rendellenességekben.

A lenmagolaj jótékony hatása a kutya egészségére:

  • Az olaj Omega 3 és Omega 6 zsírsavak kiváló forrása. Támogatja a sejtek épülését és az immunrendszert 
  • Segít megszüntetni a vakarózást és a viszketést
  • Támogatja a bőr rugalmasságát valamint a kutya egészséges és fényes szőrzetét
  • Bizonyítottan eltávolítja a zsíros szőrzetet
  • Támogatja az emésztési folyamatokat, és az étel megfelelő felszívódását, még az érzékeny emésztésű egyedeknél is
  • Visszaszorítja a gyulladásos folyamatokat a kutyák és macskák szervezetében
  • Támogatja a kutyák és macskák immunrendszerét
  • Az olaj és a tápok megfelelő kombinációja csökkentheti a puffadást
  • Megfelelő táplálékkal (pl hidegen sajtolt granulátum) kombinálva segít a hasmenés megszűntetésében
overview_image

Ingredients & Nutrition

INGREDIENTS

Összetevők:

100% hidegen sajtolt szűz lenmagolaj - Linum Usitatissimum Oleum Virginum 2.8.1.

Hivatalosan elfogadott minőségi értékek:

Nyers zsír 99.5%

GUARANTEED NUTRITION

Energiatartalom:

3496 Kj/100 gramm

Feeding Instructions

Adagolás:

Körülbelül 15 kg-os testsúlyú kutya esetén - 10ml/ nap, 25 kg-os esetén 15 ml/nap

Macska kb. 5 kg esetén - 3 ml / nap, 8 kg esetén 5 ml/nap

Adagolási javaslatok:

Az adagolást egyedileg állítsa be a kutya méretének, fajtájának, életkorának és egészségi állapotának megfelelően.  Az ajánlott adagok csak tájékoztató jellegűek.

Ajánlás

Javasoljuk B.A.R.F. természetes étrenddel táplált kutyáknak és macskáknak, valamint vemhes és szoptató szukáknak, bőrhámlással, bőr- és szőrzet problémákkal küzdő kutyáknak az immunitás erősítésére, illetve fokozott fizikai megterhelés esetén. Idősebb kutyáknál javítja az ízületi rendszer mobilitását. Hogyha a Yoggies hidegen sajtolt granulátummal eteti kutyáját, javasoljuk hogy ezt az étrendkiegészítőt a fő tápláléktól elkülönítve adja. Ugyanis ha ezzel együtt adja neki, majd aztán e nélkül, akkor a kutya elutasíthatja a granulátumot, mert azt gondolja, hogy annak eredeti íze és illata megváltozott!