Yoggies fagyasztva szárított (liofilizált) pulykamáj 85g – jutalomfalat kutyáknak és macskáknak

Az egészség az etetőtálban kezdődik®

4 020 Ft

Új liofilizált jutalomfalat kutyáknak és macskáknak.

A fagyasztva szárított (liofilizált) húsos jutalomfalatokat a Yoggiesnál a legmagasabb minőségű húsból állítjuk elő. 100%-ban természetes termék, mely vegyszerek, gabonák, mesterséges édesítőszerek és tartósítószerek nélkül készül kedvenceink egészsége érdekében.

A Yoggies csemegék nagyszerű eszközként szolgálnak a kutyák kiképzése során, illetve jutalomfalatként is.

Out of stock

Miért egyedülállóak a Yoggies jutalomfalatok?

-A természetes tartósítási módszernek (fagyasztás) köszönhetően a termékben található értékes tápanyagok, vitaminok és ásványi anyagok nem vesznek el.
-A fagyasztva szárítás megőrzi a hús eredeti aromáját, valamint remek illattal rendelkezik a kutyák és macskák számára
-A jutalomfalatok nagyon táplálóak, 100%-ban húst tartalmaznak, melyből csak a vizet nyerik ki (vigyázzon, nehogy túletesse vele kedvencét)
-Miközben a nyers hús tápértékét megőrizzük, a liofilizálás körültekintő módszerével hosszabb eltarthatósági időt érünk el, mint amellyel a nyers hús önmagában rendelkezik.
-Amennyiben ön B.A.R.F.-fal (nyers étrend) eteti kutyáját, ezek a jutalomfalatok remek alternatívaként szolgálhatnak a sült csemegék mellé, hiszen a liofilizált falatok is csak húst tartalmaznak és semmilyen más összetevőt
-Amennyiben az ön kutyája vagy macskája csak egy bizonyos típusú fehérjét képes feldolgozni, úgy ezek a jutalomfalatok nekik valók, hiszen minden esetben csak egyfajta fehérjét tartalmaznak.


Az ön kedvence válogatós? Ne aggódjon, tapasztalatból állíthatjuk, hogy kifejezetten csalogató illatuk miatt még a válogatós egyedek sem fognak tudni ellenállni a jutalomfalatoknak.

 

A csomag oxigénelnyelőt tartalmaz, amely fogyasztásra nem alkalmas.

Ne feledje, az Egészség az etetőtálban kezdődik®

overview_image

Ingredients & Nutrition

INGREDIENTS

Összetétel:

100% fagyasztva szárított pulykamáj

GUARANTEED NUTRITION

Feeding Instructions

Adagolás

A Yoggies jutalomfalatok kiegészítő táplálékok a kutyák és macskák minden korosztálya, fajtája és mérete számára. Tetszőleges mennyiségben adagolhatók, azonban ne helyettesítse velük a rendes, kiegyensúlyozott napi táplálékmennyiséget.
A jutalomfalatok nagyon táplálóak, 100%-ban húst tartalmaznak, melyből csak a vizet nyerik ki (vigyázzon, nehogy túletesse vele kedvencét)

Ajánlás

Mindig biztosítson megfelelő mennyiségű ivóvizet kedvence számára.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. Felbontás után óvja a nedvességtől és mihamarabb használja fel.