Yoggies Csirke és Marha hidegen sajtolt granulátum probiotikummal (MINI)

Az egészség az etetőtálban kezdődik®

6 330 Ft37 550 Ft

 • A Yoggies granulátumok támogatják a kutya természetes immunitást és egészségét
 • Hidegen sajtolt granulátumok probiotikumokkal, természetes íz és illatanyaggal
 • Szárítás előtt akár 87% nyers húst is tartalmaz
 • A Yoggies granulátumok csökkentik a gyomorcsavarodás kockázatát. NEM duzzadnak meg, hanem könnyen feloldódnak
 • Minőségi húsalapanyag szabad állattartásból
 • A 38°C fokos hőmérésékletig történő hidegen sajtolás megőrzi a természetes tápanyagokat a termékben!
Clear

Ha egészségesen akarja etetni kutyáját, úgy a Yoggies hidegen sajtolt granulátumok az egészséges táplálkozás trendjének számítanak. Nem tartalmaznak gabonát, szóját, vegyi anyagokat, a németországi, holland és belga gazdaságokból származó valódi csirke és marhahúsból készülnek. Egyedülálló gyártási módjuknak köszönhetően megőrzik a tápanyagok természetes tartalmát, és így teljesen hasonlatosak a kutya természetből származó táplálékaihoz. A granulátumok 87% ( a lassú szárítás előtt)  nyers húsból készülnek, pro- és prebiotikumokat is tartalmaznak, amelyek erősítik a kutya immunrendszerét! A Yoggies granulátumok a gyomorban nem DUZZADNAK MEG, ezzel csökkentve a gyomorcsavarodás kockázatát! A gyártáshoz kizárólag minőségi alapanyagokat használnak (semmilyen hulladék húst), valamint gyümölcsöt, zöldséget, és Perna canaliculus kagyló kivonatot az ínszalagok és ízületek támogatására. Az alapanyagok durván őröltek, ezzel segítik a bél perisztaltikáját és megtisztítják az emésztőrendszert a lerakódásoktól és a különféle parazitáktól.

A cseh Yoggies cég hidegen sajtolt granulátumai gazdaságokból származó nyers és lassan szárított minőségi húst tartalmaznak. A lassú szárításnak köszönhetően tele vannak természetes ízekkel,  természetes aromákkal és tápanyagokkal. Vegyszerek, ízfokozók és tartósítószerek nélkül készülnek. A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok kiváló minőségű mindennapos táplálékok fiatal, felnőtt és idősebb kutyák számára is, úgynevezett “All Life Stages”-ek. Az egyetlen a piacon, amely probiotikumot (lactobacillus) is tartalmaz, ezek támogatják az egészséges immunrendszert és a kutya védekező képességét. A Yoggies granulátum úgy lett kifejlesztve, hogy a kutya élvezhesse a nyers, szárított hús (87%-ban minőségi nyers húst tartalmaz) ízét és illatát, annak rágását, mely a csontok rágcsálását utánozva endorfinokat (boldogsághormonokat) szabadít fel a kutya szervezetében. A kemény szemcsék ropogtatása a fogakat is tisztítja. Ezek a granulátumok hidegen sajtolással készülnek, maximum 38 °C fokos hőmérsékleten, vegyi anyagok felhasználása nélkül.

A Yoggies receptúrája hasonul a kutya természetes és kiegyensúlyozott zsákmányához és táplálékához a természetből. A granulátumokat svájci és német gazdaságok minőségi húsaiból készítik. Glutén-, szója és vegyszerektől mentesek. Az olyan tápanyagok mint a fehérjék, zsírok, vitaminok, rostok stb. mindig természetes forrásból származnak.

A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok probiotikumokkal nagyon ízletesek a kutyusok számára, és a alábbi előnyökkel járnak az egészségük szempontjából: 

 • Vegyszerek, gabona, glutén és szója nélkül készülnek a kutya egészséért
 • Az alapanyagokat durvára darálják, hogy elősegítsék a kutya emésztőrendszerének megtisztítását a belekben felgyülemlett lerakódásoktól és a felesleges rothadásos folyamatoktól, és ezáltal a bélgázoktól is.
 • A granulátumoknak prebiotikus hatásuk van, amelyek támogatják a bél mikrobiomjának táplálását és harcba száll az esetleges parazitákkal szemben.
 • A hidegen sajtolásos eljárás (38 C fokig) változatlan formában megőrzi a fontos természetes tápanyagokat!
 • A granulátumok jól emészthetőek, NEM duzzadnak meg a gyomorban hanem gyorsan feloldódnak. Ezzel csökkentve a gyomorcsavarodás kockázatát!
 • A Yoggies granulátumok 87% minőségi húst tartalmaznak (szárítás előtt). Ez teszi őket a piac legjobbjává
 • A laktobacillusok karbantartják a kiegyensúlyozott immunrendszert és a kutya egészséges emésztőrendszerét!
 • “All Life Stages”-ek, vagyis kölyökkutyáknak, felnőtt és idősebb kutyáknak is természetes táplálékául szolgál. Önnek csak be kell állítania a megfelelő táplálékadagot!
 • A hidegen sajtolt granulátumok keménységüknek köszönhetően mechanikusan tisztítják a kutyák fogait, elősegítve a fogkő eltávolítását
 • Keménységükből adódóan a Yoggies granulátumok rágcsálása örömet okoz a kutya számára, mintha csontot ropogtatna!
 • Mi gondolunk a kutyák egészséges, fitt életére és a vírusokkal, fertőzésekkel, allergiával, parazitákkal és súlyosabb betegségekkel szembeni ellenállására

Yoggies granulátum csirkével és marhahússal

A granulátumok glutén, szója és vegyszerektől mentesek, tele természetes vitaminokkal, gyógynövényekkel, kiegyensúlyozott csirke és marhahús tartalommal megbízható gazdaságokból a kutya egészsége és vitalitásának megőrzése érdekében. 87% minőségi húst (szárítás előtt) tartalmaz, ezért a legjobb a piacon. A lactobacillusok támogatják az immunrendszert és az egészséges emésztőrendszert, amelyet a granulátum szintén prebiotikus módon tisztít a lerakódásoktól. Tökéletesen emészthetőek, nem duzzadnak meg a gyomorban (csökkentik a gyomorcsavarodás kockázatát). Ezáltal a kutya könnyebben emészti meg őket.

Ez a fajta granulátum a legalkalmasabb:

 • Minden felnőtt kutyának alacsony és közepes megterhelés esetén 
 • nagyobb méretű idősebb kölyökkutyák számára, pl Yoggies active-ról való áttérés után a kevésbé zsíros granulátumokra
 • nagyobb és közepes méretű felnőtt kutyáknak egy éves kortól
 • pl. vemhes és szoptató szukáknak vagy agár fajtájú kölyökkutyáknak, alacsonyabb zsír szükséglettel rendelkező kutyáknak a szoptatás és vemhesség alatt
 • ez az “arany középút” a Yoggies granulátumok között
 • diéta esetén válasszon pl. Bárányt fehér húsú hallal, kölyökkutyáknak és megterhelés alatt lévő kutyáknak pedig a Yoggies Active-ot ajánljuk

Mik azok a hidegen sajtolt granulátumok lactobacillusokkal:

A hagyományos granulátumokat manapság extrudálással állítják elő. Ez egy olyan folyamat, amelynek során először a különféle nyersanyagokból egy masszát hoznak létre (pástétomhoz hasonló), majd ezek extrudálási folyamaton mennek keresztül., ahol elveszik belőlük a vizet magas, mintegy  200 C fokos nyomáson. Sajnos ezen folyamat során a legtöbb tápanyag és vitamin elpusztul. Ezeket a fontos tápanyagokat aztán utólag sajnos már csak vegyi úton tudják hozzáadni a granulátumokhoz.

A Yoggies hidegen sajtolt granulátumokat hidegen sajtolásos eljárással készítik, nyers, lassan szárított nyersanyagokból. A kutyák számára ezek, mint táplálékok közel állnak a természethez. A hidegen sajtolásnak (38 °C fokig) köszönhetően az összetevők megőrzik természetes ízüket, illatukat és tápértéküket. Az alapanyagokat gondosan választják ki, szárítják, őrlik majd csak ezután sajtolják őket granulátumokká. Nyers húst tartalmaznak (semmilyen hús- vagy csontlisztet, fehérje helyettesítőket mint pl. szója), gyümölcsöket, gyógynövényeket, a kutya fejlődéséhez és vitalitásához kedvező anyagokat és lactobacillusok keverékét. Ezek a kutya szervezetében gondoskodnak majd a bél mikroflórájáról, erősítik az immunrendszert és a kutya jó egészségét a jövőre nézve, valamint a gazdája elégedettségét is.

A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok lactobacillusokkal úgy lettek kifejlesztve mint “All Life Stages” granulátumok a kölyökkutyák, felnőtt és idősebb kutyák számára egyaránt. A GRANULÁTUMOK alkalmasak közepes vagy nagyobb méretű felnőtt kutyáknak, vagy érettebb, nagyobb méretű kölyökkutyáknak is.

A granulátumok glutén, szója és vegyszer mentesek, tele természetes vitaminokkal, gyógynövényekkel és kiegyensúlyozott csirke- és marhahús tartalommal, amelyek megőrzik a kutya egészségét és vitalitását. A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok remekül ízlenek a kutyák számára, és rendkívül egészségesek az emésztőrendszerüknek is. Csak minőségi alapanyagokból készülnek, amelyeket szártanak, darálnak és sajtolnak. 87% minőségi húst (szárítás előtt) tartalmaznak, melynek köszönhetően a legjobbak a piacon. A lactobacillusok támogatják az immunrendszert és az egészséges emésztőrendszert, amelyet a granulátumok prebiotikusan tisztítanak is. Tökéletesen emészthetőek és nem duzzadnak meg a gyomorban. Ez megkönnyíti az emésztésüket a kutya számára.

A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok lactobacillusokkal úgy lettek kifejlesztve mint “All Life Stages” granulátumok a kölyökkutyák, felnőtt és idősebb kutyák számára egyaránt. A GRANULÁTUMOK normál méretben alkalmasak érettebb kölyökkutyáknak vagy közepes és nagyobb méretű felnőtt kutyáknak.

ÖKOLÓGIAI szempontból újrahasznosítható papírzacskóba csomagolva.

overview_image

Ingredients & Nutrition

INGREDIENTS

Összetétel:

szárított csirkehús 26,50 %, teljes kiőrlésű rizspehely 26,50 %, szárított darált marhahús 7,80 %, szárított halhús 5,40 %, szárított és őrölt paszternák gyökér, kukoricacsíra, szárított répaszeletek, hidegen sajtolt repceolaj, hidegen sajtolt halolaj, tengeri kagyló húskivonat (Új-zélandi zöldkagyló), szárított és őrölt alma, szárított és őrölt körte, zselatinpor, szárított fűszernövény keverék, szerves kovaföld, őrölt étkezési „Heilerde“ tőzeg, szárított és őrölt Yucca schidigera Yoggies – lactobacillusok az immunrendszer támogatására. 

Analitikai alkotórészek (adalék / kg):
nyersfehérje 26%, nyerszsír 10%, nyersrost 3,5%, nyershamu 6,8%, kalcium 1,25%, foszfor 0,99%, nátrium 0,38%

Nyomelemek:
mangán – 46,00 mg, réz – 12,00 mg, cink-oxid – 62,00 mg, jód – 1,80 mg

GUARANTEED NUTRITION

Vitaminok és nyomelemek (kg-onként):
A-vitamin – 10200,00 IU, D3-vitamin – 1100,00 IU, E-vitamin – 180,00 mg, B1-vitamin – 3,20 mg, B2-vitamin – 7,20 mg, B6-vitamin – 4,10 mg, B12- vitamin – 43,00 mcg, biotin (D) – 230,00 mcg folsav – 0,38 mg, niacin – 22,00 mg, C-vitamin – 170,00 mg, pantoténsav – 7,50 mg, kolin-klorid – 1000,00 mg

A termék cukor, mesterséges zsírok és keményítők hozzáadása nélkül készül és kiváló az emészthetősége és a tápértéke (382 kcal / 100 g). Az ebben a tápban lévő szárított hústartalom (állati fehérje) a szárítás előtti kb. 87 %-os hústartalomnak felel meg.

Feeding Instructions

Adagolás

Javasoljuk, hogy az ideális táplálék adagot a kutya életkorának, testtömegének és aktivitásának megfelelően válassza ki. Feltételezzük, hogy minden kutyatartó egyedileg állítja be a táplálék adagát a kutya igényeinek megfelelően, ezért a táplálékadag-kalkulátorban szereplő értékek csak tájékoztató jellegűek.

Az ajánlott napi táplálék adag a kutya testtömegének 1.2%-a ( alacsonyabb napi aktivitású kutyák esetében). Átlagos vagy magasabb aktivitású kutyák esetén ez a testtömegének 1.8-2.5%-a, a fizikai megterheléstől függően. Az ajánlott adagok tájékoztató jellegűek. A tényleges táplálékigény a kutya aktivitásától és életkorától függ. Ne feledje, hogy minden kutyának mindig elegendő mennyiségű friss víz kell hogy a rendelkezésére álljon.

A tápanyagértékek kis, közepes és nagyméretű kölyök valamint felnőttkutyákra vonatkoznak átlagos megterhelés mellett.

Amennyiben Yoggies hidegen sajtolt granulátumot választ a kutyája számára, úgy biztos lehet benne, még az állatorvosok véleménye szerint is, hogy a piac egyik legjobb minőségű táplálékát adja nekik, és ezzel számos, a nem megfelelő etetésből származó betegségek kockázatát előzheti meg, és a gyomorcsavarodás kockázatát is elkerülheti.

Ajánlás

A Yoggies csirke és marhahúsos granulátumok “All Life Stages”-ként lettek kifejlesztve, melyek közepes és nagyobb fajtájú idősebb kutyakölyköknek körülbelül 4-5 hónapos kortól, valamint minden méretű felnőtt kutyák számára normál aktivitással adhatók. Ezért annak érdekében, hogy kutyáját egész nap egészségesen táplálja, a granulátumok mellé csemegeként adhat (két táplálás között) 100-200 g Yoggies konzervet is. A kutya immunrendszerét szintén támogatja, ha rendszeresen ad neki Yoggies kutya és macska joghurtot. Ezután jutalmazhatja őt egészséges csemegékkel, mint pl. szárított marhahússal tartósítószerek nélkül vagy eredeti csirkehúsos házi piskótával, akár adhat neki ropogtatni egy sajtolt Fitt rágócsontot.

Tudta, hogy jobb a kutyát megtanítani rendesen megrágni és ropogtatni az ételt, mint azt gyorsan befalni? Ugyanis amikor a kutya ropogtat, a ropogtatás hatására endorfinok, boldogság hormonok szabadulnak fel a szervezetében. Ez a természetből származik, ahol a kutyák a csontot ropogtatták. Fogváltásnál legyen azonban óvatos, ekkor ugyanis ajánlott, ha a granulátumokat enyhén megnedvesítjük vizzel, hogy a kutya jól meg tudja rágni és ne fájjon az ínye. Vigyázzon azonban a hőkezelt csontokra vagy a cukrot tartalmazó jutalomfalatokra. A cukor a kutyáknál cukorbetegséget, szürkehályogot vagy vakságot okozhat.