Yoggies Bárány és fehér húsú hal hidegen sajtolt granulátum probiotikummal (MINI)

Az egészség az etetőtálban kezdődik®

6 700 Ft44 200 Ft

Ha egészséges és diétásan szeretné etetni kutyáját, úgy a Yoggies bárány és fehér húsú hal hidegen sajtolt granulátumok az egészséges táplálás új trendjének számítanak. Gabonák, szója, glutén és vegyszerek nélkül készültek, bárányból és fehér húsú halból. Egyedülálló gyártási módszerének köszönhetően megőrzi a természetes tápanyagok tartalmát és így utánozza a kutya természetből vett táplálékát. A granulátumok 85% (lassú szárítás előtt) nyers húsból készülnek, pro- és prebiotikumokat tartalmaznak, valamint Omega 3 és 6 zsírsavakat, ezáltal erősítve a kutya immunrendszerét! A Yoggies granulátumok NEM DUZZADNAK MEG a gyomorban és könnyen emészthetők! A gyártáshoz kizárólag minőségi alapanyagokat használnak (semmilyen hulladékot), valamint gyümölcsöt, zöldséget, és Perna canaliculus kagyló kivonatot az ínszalagok és ízületek támogatására. Az alapanyagok durván őröltek, ezzel segítik a bél perisztaltikáját és megtisztítják az emésztőrendszert a lerakódásoktól és a különféle parazitáktól.

Clear

Yoggies hidegen sajtolt granulátum bárány és fehér húsú hallal 

A hidegen sajtolt granulátumok vezetők a piacon és a kutyák egészséges táplálásának új trendjei. Lactobacillus tartalmának köszönhetően probiotikus hatással bírnak és fenntartják a kutya egészséges immunrendszerét. A minőségi, durvára darált szárított hús (semmilyen hús- vagy csontliszt stb.), a gyógynövények, gyümölcsök és a rostok kiváló, természetes ízzel és aromával rendelkeznek a kutya számára, és prebiotikus hatásúak is. Ez utóbbi támogatja a belek perisztaltikáját, így megtisztítja a kutya emésztőrendszerét az ételekből származó felesleges lerakódásoktól és szennyeződésektől. A granulátumok 85% (lassú szárítás előtt) minőségi nyers húst tartalmaznak, ennek köszönhetően kiváló minőségű egészséges táplálékok a kutyák számára. A Yoggies granulátum lactobacillusokkal úgy lett kifejlesztve, hogy az a kutya természetből vett zsákmányára hasonlítson, “All Life Stages”-ek, ezért fiatalabb, felnőtt és idősebb kutyáknak is adhatja őket. EBBEN A CSOMAGBAN NORMÁL MÉRETŰ GRANULÁTUMOK VANNAK. – közepes és nagyobb fajtájú kutyák számára alkalmasak.

Bárány & fehér húsú hal – kiváló minőségű fehérje és természetes zsír kombinációja

Azért hogy a kutyák ne szenvedjenek emésztési problémáktól, ne betegedjenek meg a hagyományos táplálékokban feleslegesen használt vegyszerektől, és hogy egészségesen, vegyi anyagok nélkül legyenek táplálva, kifejlesztettünk egy receptúrát a hidegen sajtolt granulátumokhoz, természetes nyersanyagok minőségi ízével és illatával, úgy hogy ez a táplálék utánozza a kutya természetből vett és kiegyensúlyozott zsákmányát. Éppen ezért a granulátumok glutén, szója és mindenféle vegyi anyagoktól mentesek, tele természetes vitaminokkal, gyógynövényekkel, kiegyensúlyozott mennyiségű báránnyal, fehér húsú hallal és kagylókivonattal az inak és ízületek erősítésére. A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok nagyon ízlenek a kutyáknak, rendkívül egészségesek az emésztőrendszerüknek, fitt életmódjuk és az általános fejlődésük szempontjából is.

Fő nyersanyagok:

A Yoggies bárány granulátum minőségi bárányhúst és fehér húsú halat (semmilyen hús-vagy csontlisztet) tartalmaz. Ezen fő összetevőknek köszönhetően a granulátumok tökéletesen emészthetők, állatorvossal való konzultáció után használhatók különféle problémák esetén is, mint pl. cukorbetegség, emésztési problémák, máj-, veseproblémák és különféle diéták esetén is. 

 • VEGYSZEREKTŐL TELJESEN MENTESEK!
 • Az alapanyagokat “durvára” őrlik. A granulátumoknak prebiotikus hatásuk is van, támogatva ezzel a bél perisztaltikáját és ezzel egyidejűleg segít megtisztítani a bélfalakat a káros lerakódásoktól és az esetleges parazitáktól
 • A hidegen sajtolási folyamatnak (38 C fokig) köszönhetően a fontos tápanyagok változatlan formában megőrződnek bennük!
 • Jól emészthetőek és nem duzzadnak meg (feloldódnak a gyomorban). Ezzel csökkentve a gyomorcsavarodás kockázatát!
 • A Yoggies granulátumok 85% minőségi húst ( szárítás előtt) tartalmaznak. Ez teszi őket a piac legjobbjává.
 • A lactobacillusok egyensúlyban tartják az immunrendszert és az egészséges emésztőrendszert! 
 • “All Life Stages” – kölyökkutyáknak, felnőtt és idősebb kutyáknak egyaránt természetből vett tápláléka. Csak a megfelelő táplálék adagot kell beállitania!
 • A Yoggies hidegen sajtolt granulátumok keménységüknek köszönhetően mechanikusan tisztítják a fogakat, elősegítve a fogkő eltávolítását
 • Keménységükből adódóan A Yoggies granulátumok rágása örömet okoz a kutya számára, olyan mintha csontot ropogtatnának!

Kizárólag minőségi alapanyagokból állítják őket elő, amelyeket több lépésben lassan szárítanak, őrölnek majd granulátum (pellet) formájúra sajtolják. A lactobacillusok támogatják az immunitást és az egészséges emésztőrendszert, amelyet a granulátumok szintén prebiotikusan tisztítanak a lerakódásoktól. Tökéletesen emészthetőek és nem duzzadnak meg. Ezzel könnyítve emésztésüket a kutya számára.

A tápanyagértékük úgy van kiszámolva, hogy az kis, közepes és nagytestű kutyáknak megfelelő, esetlegesen kölyökkutyáknak is szükség szerinti hozzáetetéssel. 

Amennyiben Yoggies hidegen sajtolt granulátumot választ a kutyája számára, úgy biztos lehet benne, még az állatorvosok véleménye szerint is, hogy a piac egyik legjobb minőségű táplálékát adja nekik, és ezzel számos, a nem megfelelő etetésből származó betegségek kockázatát előzheti meg, és a gyomorcsavarodás kockázatát is elkerülheti (A Yoggies granulátumok a gyomorban nem duzzadnak meg).

Tárolás: száraz, hűvös helyen tartandó. Ne tegye légmentesen zárható edényekbe.

Minőségi garancia: A Yoggies granulátumok minőségi és friss alapanyagokból készülnek. Garantáljuk, hogy az összetevők között semmilyen hús- vagy csontlisztet, állati mellékterméket, glutént, szóját, vegyszereket, tartósítószereket és ízfokozókat sem talál. Ezért a Yoggies granulátumok összetételükkel és ízükkel megpróbálnak a lehető legközelebb kerülni a kutya természetből vett természetes táplálékához.

Ez a fajta granulátum a legalkalmasabb:

 • Minden felnőtt kutyának alacsonyabb megterhelés valamint alacsonyabb fehérje- és zsírbeviteli igénnyel
 • közepes és nagyméretű felnőtt kutyáknak körülbelül 1 éves kortól, alacsonyabb energia szükséglettel
 • pl különféle diéták, allergiás problémák esetén, a szervezet” tisztításának szükségességekor, fogyás szükségessége esetén stb.  
 • pl vemhes és szoptató szukáknak, akiknek problémáik vannak a fehérjék és zsírok bevitelével ( javasoljuk pl a kutya joghurt adását is)
 • esetleg a csirke és marhahúsos granulátumok alternatívájaként (pl télen, kevesebb testmozgással)
 • ezek a Yoggies granulátumok között a diétásabb és könnyebben emészthető fajta granulátumok 
 • nagyobb energia felhasználás esetén javasoljuk, hogy válassza a csirke és marhahúsos granulátumot, nagy megterhelés alatt pedig a Yoggies Active-ot
 • ezeket a granulátumokat tökéletesen kibővítheti táplálékkiegészítőkkel, Yoggies olajokkal stb.

Mik azok a hidegen sajtolt granulátumok lactobacillusok keverékével:

A hagyományos granulátumokat manapság extrudálással állítják elő. Ez egy olyan folyamat, amelynek során először a különféle nyersanyagokból egy masszát hoznak létre (pástétomhoz hasonló), majd ezek extrudálási folyamaton mennek keresztül., ahol elveszik belőlük a vizet magas, mintegy  200 C fokos nyomáson. Sajnos ezen folyamat során a legtöbb tápanyag és vitamin elpusztul. Ezeket a fontos tápanyagokat aztán utólag sajnos már csak vegyi úton tudják hozzáadni a granulátumokhoz.

A Yoggies hidegen sajtolt granulátumokat hidegen sajtolásos eljárással készítik, nyers, lassan szárított nyersanyagokból. A kutyák számára ezek, mint táplálékok közel állnak a természethez. A hidegen sajtolásnak (38 C fokig) köszönhetően az összetevők megőrzik természetes ízüket, illatukat és tápértéküket. Az alapanyagokat gondosan választják ki, szárítják, őrlik majd csak ezután sajtolják őket granulátumokká. Húst tartalmaznak, gyümölcsöket, gyógynövényeket, a kutya fejlődéséhez és vitalitásához kedvező anyagokat és lactobacillusok keverékét. Ezek a kutya szervezetében gondoskodnak majd a bél mikroflórájáról, erősítik az immunrendszert és a kutya jó egészségét a jövőre nézve, valamint a gazdája elégedettségét is.

ÖKOLÓGIAI szempontból újrahasznosítható papírzacskóba csomagolva.

overview_image

Ingredients & Nutrition

INGREDIENTS

Összetétel:
szárított darált bárányhús 15 %, burgonyapehely 15 %, szárított és őrölt vaddisznógyomor 12 %, szárított darált fehér halhús 8 %, szárított darált máj 4 %, zöldségkeverék 4,5% (cikória, zeller, mángold, paszternák, petrezselyemgyökér), hidegen sajtolt repceolaj, tengeri algaliszt, fűszernövény-keverék kutyák részére (édeskömény, csalán, gyermekláncfű, köménymag, kamilla, kakukkfű, málnalevél, szederlevél, tárnics) 3 %, szárított és őrölt répaszelet, hidegen sajtolt halolaj, zselatinpor, szárított tőzeg 2%, áfonyaliszt, szárított és őrölt Yucca schidigera, az immunrendszert támogató Yoggies lactobacillusok (pl. Lactobacillus acidophilus stb.) 

Analitikai alkotórészek (adalék / kg): 

nyersfehérje 24,5 %, nyerszsír 9,5 %, nyersrost 5 %, nyershamu 6 %, kalcium 1,3 %, foszfor 1,1 %, nátrium 0,38%, magnézium 0,18%, kálium 0,69%, vas 200,00mg


Nyomelemek:
mangán – 48 mg, réz – 10 mg, cink-oxid – 65 mg, jód kalcium-jodid formájában – 1,6 mg

GUARANTEED NUTRITION

Vitaminok és nyomelemek:
A-vitamin – 11.000 iE, D3-vitamin – 1.100 iE, E-vitamin – 200 mg, B1-vitamin – 4 mg, B2-vitamin – 8 mg, B6-vitamin – 4,8 mg, B12-vitamin – 48 μg, biotin (D) – 252 μg, folsav – 0,4 mg, niacin – 24,1 mg, C-vitamin –  140 mg, pantoténsav – 8 mg, kolin-klorid – 1.200 mg

 

 

A termék cukor és keményítők hozzáadása nélkül készül és kiváló az emészthetősége és a tápértéke (367 kcal / 100 g). A granulátumban lévő szárított hústartalom (állati fehérje) a szárítás előtti kb. 85 %-os hústartalomnak felel meg.

Feeding Instructions

Adagolás

Javasoljuk, hogy az ideális táplálék adagot a kutya életkorának, testtömegének és aktivitásának megfelelően válassza ki. Feltételezzük, hogy minden kutyatartó egyedileg állítja be a táplálék adagát a kutya igényeinek megfelelően, ezért a táplálékadag-kalkulátorban szereplő értékek csak tájékoztató jellegűek.

Az ajánlott napi táplálék adag a kutya testtömegének 1.2%-a ( alacsonyabb napi aktivitású kutyák esetében). Átlagos vagy magasabb aktivitású kutyák esetén ez a testtömegének 1.8-2.5%-a, a fizikai megterheléstől függően. Az ajánlott adagok tájékoztató jellegűek. A tényleges táplálékigény a kutya aktivitásától és életkorától függ. Ne feledje, hogy minden kutyának mindig elegendő mennyiségű friss víz kell hogy a rendelkezésére álljon.

Ajánlás

 A Yoggies bárány és fehér húsú hal granulátumok “All Life Stages”-ként lettek kifejlesztve. Ezért adhatóak idősebb kölyökkutyáknak pl emésztési problémákkal, valamint közepes és nagyobb fajtájú kutyáknak 4-5 hónapos kortól ( hozzáadhat pl Yoggies joghurtot lactobacillusokkal és állati eredetű zsírokkal laktóz nélkül), de főleg felnőtt kutyáknak alacsonyabb napi aktivitással vagy könnyű diétával. Ezeket a granulátumokat használhatja mint tökéletes diétás táplálékot is különböző emésztési problémák esetén, puffadás (belek tisztítására) vagy diéták esetén, pl vese, májproblémák stb (mindig konzultáljon állatorvosával vagy vegye fel velünk a kapcsolatot).

Ezért annak érdekében, hogy kutyáját egész nap egészségesen táplálja, a granulátumok mellé csemegeként adhat (két táplálás között) 100-200 g Yoggies konzervet is. A kutya immunrendszerét szintén támogatja, ha rendszeresen ad neki Yoggies kutya és macska joghurtot. Ezután jutalmazhatja őt egészséges csemegékkel, mint pl. szárított marhahússal tartósítószerek nélkül vagy eredeti csirkehúsos házi piskótával, akár adhat neki ropogtatni egy sajtolt Fitt rágócsontot.

Tudta, hogy jobb a kutyát megtanítani rendesen megrágni és ropogtatni az ételt, mint azt gyorsan befalni? Ugyanis amikor a kutya ropogtat, a ropogtatás hatására endorfinok, boldogság hormonok szabadulnak fel a szervezetében. Ez a természetből származik, ahol a kutyák a csontot ropogtatták. Fogváltásnál legyen azonban óvatos, ekkor ugyanis ajánlott, ha a granulátumokat enyhén megnedvesítjük vizzel, hogy a kutya jól meg tudja rágni és ne fájjon az ínye. Vigyázzon azonban a hőkezelt csontokra vagy a cukrot tartalmazó jutalomfalatokra. A cukor a kutyáknál cukorbetegséget, szürkehályogot vagy vakságot okozhat.